VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ГОСТУВА В КАВАРНА ЗА КУПАТА НА АМАТЬОРСКАТА ЛИГА

Футбол

Тази сряда ще се проведат полуфиналните срещи от областния етап на турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Отборът на Добруджа ще гостува на Калиакра в Каварна от 16.00 часа.


В другата полуфинална среща, която ще е по същото време в Добрич, съперници са отборите на Лозенец (община Крушари) и Септември (Тервел). Областният първенец в турнира за Купата ще бъде определен на 11 октомври.
Припомняме, че в областната надпревара за Купата се включиха пет отбора, като в предварителния кръг футболистите на Добруджа отстраниха състава на Спортист (Ген. Тошево) след победа  с 4:0. Само преди три дни отборите на Добруджа и Калиакра се изправиха един срещу друг в мач от първенството на Североизточната трета лига. Жълто-зелените” имаха тотално превъзходство на стадион Дружба” и се наложиха с категоричното 5:0. Така Добруджа записа шестата си победа в първенството и вече има 19 точки в актива си. Калиакра пък остана с 8 точки след третото си поражение за сезона.


Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter