VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЕНТУСИАЗЪМ В СУВОРОВО ПРЕДИ ДЕРБИТО С ДОБРУДЖА

Футбол

Изпълнителният директор на един от лидерите в Североизточната Трета лига - Суворово, Гавраил Гавраилов обяви голямата цел на отбора през този сезон.


"Гоним първото място до дупка. Ако завършим на върха, тогава ще мислим дали ще влизаме във Втора лига. Кой знае, ако сме първи, може да привлечем интереса на спонсор или да станем втори отбор на силен клуб", каза босът.
Най-доброто класиране на Суворово в третия ешелон е трето място. Преди години тимът бе поканен във Втора лига, но кметът на града Павлин Параскевов отказа поради липса на бюджет за професионален футбол, пишат от "VarnaUtre".
Разбра се още, че само шестима полицаи ще охраняват дербито от деветия кръг на Североизток между Суворово и Добруджа. Мачът е в неделя от 16:00 часа в Суворово. Двата отбора са с равен брой точки – по 19 (по шест победи и един равен), но суворовци са лидери заради по-добра голова разлика.
"От Районното в Девня са пращали най-много по шестима полицаи за по-напечените ни домакинства. Не вярвам сега да е по-различно, въпреки че ще има и публика от Добрич. Повече полицаи е имало само преди десетина години, когато приехме елитния Спартак (Пловдив) за Купата на България", заяви още Гавраилов.
Шефът на Суворово очаква пълен стадион – над 700 зрители, като входът отново ще е свободен. Гавраилов потвърди, че при победа кметът на града ще спази традицията и ще раздаде премиите в съблекалнята, но деликатно премълча дали ще са завишени.


Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter