VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЕНТУСИАЗЪМ В СУВОРОВО ПРЕДИ ДЕРБИТО С ДОБРУДЖА

Футбол

Изпълнителният директор на един от лидерите в Североизточната Трета лига - Суворово, Гавраил Гавраилов обяви голямата цел на отбора през този сезон.


"Гоним първото място до дупка. Ако завършим на върха, тогава ще мислим дали ще влизаме във Втора лига. Кой знае, ако сме първи, може да привлечем интереса на спонсор или да станем втори отбор на силен клуб", каза босът.
Най-доброто класиране на Суворово в третия ешелон е трето място. Преди години тимът бе поканен във Втора лига, но кметът на града Павлин Параскевов отказа поради липса на бюджет за професионален футбол, пишат от "VarnaUtre".
Разбра се още, че само шестима полицаи ще охраняват дербито от деветия кръг на Североизток между Суворово и Добруджа. Мачът е в неделя от 16:00 часа в Суворово. Двата отбора са с равен брой точки – по 19 (по шест победи и един равен), но суворовци са лидери заради по-добра голова разлика.
"От Районното в Девня са пращали най-много по шестима полицаи за по-напечените ни домакинства. Не вярвам сега да е по-различно, въпреки че ще има и публика от Добрич. Повече полицаи е имало само преди десетина години, когато приехме елитния Спартак (Пловдив) за Купата на България", заяви още Гавраилов.
Шефът на Суворово очаква пълен стадион – над 700 зрители, като входът отново ще е свободен. Гавраилов потвърди, че при победа кметът на града ще спази традицията и ще раздаде премиите в съблекалнята, но деликатно премълча дали ще са завишени.


Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

facelikerusalka

ReklamaYupi

Random Image

снимка: EPA/TOLGA BOZOGLU/БГНЕС
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Блондинка отива в туристическа агенция и иска билет до Париж.
- А с коя компания искате да летите? Днес имаме 13 компании за Париж.
- Не искам никакви компании, ще си летя сама!  

Реклама


Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter