VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОЧАКВАН УСПЕХ НА СЛАВИЯ В БАЛЧИК

Футбол

Славия очаквано надигра Черноморец (Балчик) и се класира за 1/8-финалите на турнира за Купата на България по футбол. Столичани надделяха с 2-0 с попадения на Кръстев в 12 мин. и на Димитров в самия край на мача.  


Гостите в Балчик взеха топката още от първата минута на срещата и нямаха намерение да я изпускат от владение чак до края на първата част. Столичани редуваха акциите си една след друга, въпреки че заложиха на голяма част от резервните си футболисти. Акциите на софиянци преминаваха директно през центъра на терена, като в редки случаи бяха използвани и крилата.След 14 минути игра младежкият национал Калоян Кръстев се възползва от добра "бяла" ситуация и даде предимство на гостите в резултата - 0:1. До почивката славистите не успяха да отбележат отново, въпреки чистите позиции, в които попадаха атакуващите им състезатели. Крайното 0:2 бе оформено от Ивайло Димитров, разписал се в последната минута от сблъсъка. Снимка Александър Стоянов

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter