VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МАРАКОНЕЦ И КЕНИЙКА НАЙ-БЪРЗИ МЕЖДУ РУСЕ И ГЮРГЕВО, РАДОСВЕТА Е ПЕТА

Лека атлетика

Африканско темпо и призови места за бегачи от "черния" континент на втория пробег между Русе и Гюргево.
Юзеф Сдааи (Мар) беше убедителен за първото място при мъжете, след като измина 15-километровото трасе за 43:19 мин. Негови подгласници в трансграничното състезание станаха кенийците Бивот и Ероп със съответно 44:13 мин и 44:40 мин.


Памела Кипчоге  от Кения завърши първа в Гюргево сред дамите с време от 51:16 мин. Румънката Роскана Бърта стана втора с 51:32 мин, а кенийката Оиго  се нареди трета с 51:41 мин. Добричлийката Радосвета Симеонова се класира пета с време 55:20 мин., веднага след най-добре представилата се бълкарка Маринела Нинова.
Над 200 професионалисти и любители бегачи финишираха в пробега, посветен на приятелството. Температура от над 30 градуса не отказа феновете на спорта да подкрепят атлетите на старта в центъра на Русе и на финала в румънския град. Бегачите преминаха по Дунав мост, което наложи затварянето за два часа на граничния пункт, съобщава БГАтлетик.
Двигатели на състезанието са легендарните ни бивши атлети Анелия Нунева и Евгени Игнатов. Основен спонсор на пробега е застрахователно дружество Евроинс. Наградите пък днес връчиха представителите на ММС Асен Марков, спортният директор на БФЛА Диян Драшков, депутатът Пламен Нунев и кметът на Гюргево Николае Барбу.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Блондинка се оплаква на брюнетка:
- Не обичам да чета книги, прекалено много герои, забравям ги и се бъркам кой кой е.
Брюнетката:
- Прочети "Робинзон Крузо", ще ти хареса.

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter