VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

РАДОСВЕТА СИМЕОНОВА Е НОВАТА ШАМПИОНКА В МАРАТОНА "СЪЕДИНЕНИЕ"

Лека атлетика

Радосвета Симеонова е новата шампионка в 42-рия международен маратон "Съединение". Престижната надпревара се провежда ежегодно по случай съединението на Бългатия с Източна Румелия 1885 г. със слово на кмета на гр. Съединение, народни танци , постановка на падналите за свобода.


Националката от спортен клуб по лека атлетика "Добруджа 99" пробяга разстоянието от 23 км, тръгвайки от гр. Съединение до гр. Пловдив. Старта бе даден в 9:30 ч. от кмета на Съединение, а на старта имаше над 200 участници.
Миналата година Радосвета зае второ място с обещание, че ще се реваншира и ще спечели през 2017 г.  На празничната дата 6 септември 2017 г. тя печели състезанието, регистрирайки време от 1:24:40 сек., което е и нейн личен рекорд. Тя финишира с голяма преднина пред втората жена, а именно Маринела Нинева от Дряново, която е на близо 3 мин. след нея. Трета остана Мая Недялкова от София.
Следващият старт на Радосвета Симеонова ще е още тази седмица на 09.09.2017 г., където ще се проведе шосеен пробег Димитровград-Хасково с дължина 15 км.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter