VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДЕВОЙКИТЕ НА ИЗИДА СЕДМИ ОТ 18 ТИМА В ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ НА БЪЛГАРИЯ

Тенис

Изида зае седмо място на държавното отборно първенство по тенис при девойките до 14 години, което се провежда в Стара Загора. В шампионата се включиха общо 18 тима.


В първия кръг добричкия клуб почиваше. На осминафиналите Лия Пенчева, Михаела Йорданова, Даниел Иванова и Емма Фантусис победиха с 3-1 победи Септември 2006. На четвъртфиналите тимът отстъпи на 15-40 (София), който по-късно достигна до спора за титлата, който е на 4 септември - понеделник. В двубоите от 5 до 8 място възпитаничките на добричкия клуб отстъпиха с 3-2 победи на Хасково 2015, а днес в директен мач за седмата позиция надделяха с 3-1 победи над Славия Бомел. Треньор на момичетата по време на отборния шампионат бе Михаил Атанасов.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter