VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МЛАДЕН МАТЕЕВ И ИЗИДА НАПУСКАТ ВК ДОБРУДЖА 07 КАТО СПОНСОР

Волейбол

Един от основните спонсори на ВК Добруджа 07  Младен Матеев и ръководената от него фирма „ИЗИДА” вече не са част от спонсорите на клуба, научи радио Добруджа.


Самият Матеев потвърди новината и допълни, че тъй като никой в Добрич за четири години не е разбрал, че „ИЗИДА” е сред тези, на които се дължи развитието и възхода  на този клуб и на този отбор, то и оттеглянето му не би трябвало да е от съществено значение. На въпрос на кого точно е обиден, г-н Матеев отговори, че думата „обида” не съществува, но спонсорите трябва да изпитват удоволствие от това, за което харчат парите си. Младен Матеев сподели още, че още в края на сезон 2016 г. е предупредил, че ще се оттегли, но в УС на клуба не са приели думите му на сериозно.
Сигурен към, че проектът „Добруджа 07” няма да се провали, защото е замислен и създаден като една стабилна структура, има достатъчна финансова подкрепа и оттеглянето на един спонсор не е в състояние да окаже отрицателно въздействие. Той пожела чрез радио Добруджа да поднесе поздравите си към Димитър Маринков, към Жулиен Георгиев и всички момчета, които са останали в редиците на Добруджа 07.Благодарение на тях отборът ни ще бъде един от най-чепатите в първенството, а тези, които го напуснаха в никакъв случай няма да намерят по-добри условия за тренировка и игра. Относно напускането на треньора Мирослав Живков, Младен Матеев заяви, че клубната политика винаги е била свързана с това, да не се спира развитието на нито един от членовете на клуба. Убеден съм, че физиономията на отбора няма да се промени, каза в края на разговора Младен Матеев и допълни, че един ден отново може да се върне сред спонсорите на тима. Активно вървят преговори с цел приключване на трансферната политика на клуба, но нищо не е финализирано, заяви за радио Добруджа президентът Галин Господинов.
Той коментира оттеглянето на един от основните спонсори – Младен Матеев и неговата фирма ИЗИДА  така: Работи се по разрешаване на всички последствия, свързани с оттеглянето на г-н Матеев и няма да се стигне до фатални последици и дискомфорт за клуба. Запазва се начинът на работа и политиката на клубното ръководство. В момента има пак 24 спонсори, тъй като фирма ОК Офис (бивша Офис 1 Суперстор) е заявила желание да бъде включена сред спонсорите на тима. Що касае предстоящ трансфер на Илия Петков при шампиона Нефтохимик, президентът отговори, че преговори наистина има, но не са финализирани. По-скоро там няма да се случат нещата, допълни Галин Господинов. Все още не са окончателно изяснени и новите попълнения в клуба, за да бъдат обявени техните имена, завърши президентът. ИА Добруджа
 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter