VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИЛИЦА МИРЧЕВА ПЪРВА ПРИ ДАМИТЕ НА "ИЗПРЕВАРИ ЛИФТА"

Лека атлетика

Националката по лека атлетика от Добрич, която е студентка в САЩ, Милица Мирчева, спечели четвъртото издание на атрактивното състезание "Изпревари лифта".


Тазгошината напревара бе с джакпот от 3000 лв. Стартът по традиция бе на начална станция на лифта "Бай Кръстю" над Драгалевци, а финала е на горна станция. Дължината на трасето под лифта е 1800 м със сборна положителна денивилация от 411 м и среден наклон от 24,4%. Второто трасе е с денивилация от 427 м и е дълго 2300 м и има среден наклон от 18,9%.
Най-изненадващо повечето от водещите състезатели предпочетоха да бягат по по-дългото трасе.
Организатор на състезанието и тази година бе "Витоша ски" АД, съвместно с Maxsport и сдружение Маратон. До финала при професионалистите бягащи за джакпота достигнаха 15 атлети.
Победителят Йоло Николов финишира за 15,31 мин, което бе с 35 секунди по-слабо от времето на лифта, който всички преследваха.
При дамите Милица Мирчева даде време от 18,21 мин. Въпреки, че и тази година никой не изпревари лифта домакините от "Витоша ски" раздадоха на първите трима при мъжете 1800 лв от наградния фонд. Мирчева пък получи 300 лв. Чековете им даде главния организатор Радослав Пеев от "Витоша ски" АД.
В масовия старт до финала достигнаха 87 души, като с най-добро време бе Димитър Трапов от Гоце Делчев. Участниците в масовия старт участваха с томпола с атрактивни награди от Fibank, MaxSport, Oland и SportBox.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Добруджа - Ботев (Вр) 1:0, Купа на България
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter