VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАЛЧИКЛИИ С УДАРНА ПОБЕДА НА СВОЯ СТАДИОН-КРАСАВЕЦ ПРИ ЗАВРЪЩАНЕТО СИ В ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ

Футбол

Черноморец (Балчик) излезе на трето място във временното кладиране на Втора професионална футболна лига след срещите днес. 

 

Възпитаниците на Георги Иванов - Геша победиха с 4-1 у дома Ботев (Гълъбово) в мач от втория кръг, като по този начин се поздравиха с първи успех за сезона. На почивката балчиклии имаха аванс от 2-0, който до последния съдийски сигнал нарасна на три гола преднина. 

Начело са Литекс и Созопол с по 4 точки, следвани от Черноморец с 3 т. В неделя и понеделник предстоят още 4 мача кръга. В третия кръ балчиклии гостуват на втория тим на Лудогорец на 6 август, а следващият домакински мач е срещу Ботев (Враца) на 12 август от 18 ч. 
Снимка Център Спорт - Вторият гол на Чмц

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter