VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДЪРЖАВНИТЕ ПЪРВЕНЦИ ЗАПОЧВАТ В АЛБЕНА

Тенис на маса

Теодор Александров и Елица Замфирова участват във Фестивала по тенис на маса
Държавните първенци по тенис на маса Теодор Александров и Елица Замфирова започват днес участието си в XIX издание на Международния фестивал в кк Албена.


Това е единственият форум в Европа на най масовия спорт в света, който събира състезатели от 4 поколения. Тази година има над 600 участници при юношите и девойките, ветераните и професионалистите от 16 държави.
Александров е готов да повтори успеха си от 2015 година, когато спечели титлата в Оупън турнира, който тази година е с награден фонд 10 000 лева.
„Амбициран съм отново да стигна до финала в Албена! Турнирът е и последна проверка за мен преди турнира в Панагюрище през август. Смятам, че съм добре подготвен, тази година конкуренцията е много силна“, заяви Теодор.
Замфирова има огромно желание да донесе титла на България след дълго прекъсване.
„Турнирът е чудесен, искам да го спечеля, макар че ще бъде много трудно. Готова съм обаче за това предизвикателство“, каза Елица.
Фестивалът беше открит официално от Руслан Йорданов, Мениджър спортни събития "Албена" АД, и председателя на Организационния комитет Стефан Георгиев.
Във ветеранския турнир, в категория 50-59 години, победи ниже многократният шампион на България Марияно Луков, който е участник и в Олимпийските игри в Сеул през 1988 години.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter