VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЕТЪР ПЕНЕВ ПОЕМА ДОБРУДЖА 07

Волейбол

Кадър на ВК Добруджа 07 (Добрич) поема мъжкият отбор на клуба за новия сезон в Суперлигата. Петър Пенев ще води волейболистите, като той бе утвърден за треньор на УС на клуба, който се проведе вчера в Добрич.


„Петър Пенев тръгна с нас преди години, през последните сезони работи в школата на клуба. Бил е до мъжкия отбор през всичките тези сезони, включително и играещ помощник треньор“, разясни  членът на УС на Добруджа Драган Нешич.

„Като дългогодишни приятели с Войводина (Нови Сад) ние възприехме тяхната формула, когато някой главен треньор напусне, то функцията му да се поема от негов помощник. Така избрахме Петър Пенев за треньор на тима. Той има 100% моята подкрепа“, коментира още специалистът. Самият Драган Нешич бе спряган в медийното пространство за треньор на тима, като той даде разяснение и по този въпрос: „Аз съм само член на УС на Добруджа 07. Нищо повече. Помагам, не заемам друг пост. Но ще работя за клуба, ще бъда близо до отбора. Дали ще остана в България, или ще поема клубен отбор в чужбина ще стане ясно в близките дни“, допълни Нешич.

Източник: bgvolleyball.com

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter