VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАЦИОНАЛ НА ИТАЛИЯ ИДВА ЗА НОВА ТИТЛА В АЛБЕНА

Тенис на маса

Роденият в България италиански национал Нягол Стоянов потвърди участието си в 19-ото издание на Международния фестивал по тенис на маса в кк „Албена“, който е с награден фонд 10 000 лева. Той спечели турнира през 2014 година.


Традиционният открит турнир за мъже и жени ще се проведе от 26 до 30 юли в в зала „Албена“ в черноморския курорт. Преди това, от 22 до 25 юли, ще се състои десетият Международен фестивал за деца, кадети и юноши.
Стоянов, който е на 30 години, в момента е №150 в световната ранглиста и е втора ракета на Италия. През 2014-а Нягол записа гръмка победа над европейския шампион Димитри Овчаров на Откритото първенство на Белгия. Той е син на многократния шампион на България Иван Стоянов.
Любопитен факт е, че баща и син са заявени в Оупън турнира и могат да се срещнат в състезанието. Освен в тази категория Стоянов – старши ще играе и при ветераните над 60 години.
Тенисисти от 13 държави са заявили участие във фестивала. Всички най-добри български състезатели ще играят в Албена, начело с държавните първенци Теодор Александров и Елица Замфирова. Румъния изпраща „Б“ националните си отбори за мъже и жени.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter