VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ЩЕ ИМАТ ПЕТ КОНТРОЛИ

Футбол

Отборът на Добруджа, който се стяга за новото първенство в Североизточната трета лига, ще изиграе пет контроли по време на предсезонната си подготовка.


Първата ще е на 19 юли с отбора на Септември (Тервел), а три дни след това «жълто-зелените» ще срещнат юношеската формация до 19 години на Черно море (Варна). Третата контрола ще е на 26 юли с третодивизионния тим на Ботев (Нови пазар), а четвъртата - на 30 юли със състава на Хитрино, който също играе в третия ешелон. Последната проверка преди старта на първенството ще бъде на 5 август отново с тервелския Септември.
Миналата седмица футболистите на Добруджа подновиха подготовката си за предстоящото първенство. Новият наставник на «жълто-зелените» Диян Божилов и неговите помощници Светослав Кръстев и Николай Радомиров тренират 22-ма футболисти.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter