VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

РУСИЯ И РУМЪНИЯ ИЗНЕСОХА ПЪРВЕНСТВА ПО ТЕНИС В АЛБЕНА

Тенис

Германия е третата държава, която ще включи ваканционния комплекс в своя календар и ще организира състезания по тенис
В Албена се провежда турнир по тенис за момичета и момчета, който е от календара на Руската федерация по тенис. В състезанието, което е за купата на едноименното ваканционно селище, участват 63 деца.


Те ще определят призьорите в три възрастови групи – до 9-10 години, до 13 години и до 17-годишна възраст. Срещите се провеждат на новия тенис център в комплекса. Всички състезатели идват чрез туроператора Солвекс, а организатор е ТурТенис.
„В първенството се включиха тенисисти от всички краища на Русия – от Сибир, от Централна Русия и от Московска област. Има Участници от Кавказ, Пермь, Москва, Новосибирск, Екатеринбург и др. Впечатлени сме от условията за настаняване и тенис в Албена. Преди две години започнахме преговори по инициатива на ръководителя на спортния отдел Руслан Йорданов. Доверието е оправдано и ето, че нашите тренировъчни лагери преминаха на по-високо ниво – организиране и на турнири от календара на федерацията. Нашето желание е от следващата година престоя ни в Албена да бъде увеличен с още една седмица. На местно ниво вниманието, което получаваме от тенис мениджъра Илия Атанасов е на най-високо професионално ниво“, заяви спортният директор на московския клуб „Мегаспорт – тенис“ Марат Ибрагимов.
Русия е втората държава, която изнесе турнири от своя календар в Албена. Първи това направиха румънците, които провеждат състезания от календара на Super 10 на MPG и ТенисПартнер за любители. Този месец спортният отдел в комплекса и Драйзам тенис академия ще има заключителни разговори в Албена по повод организирането на турнири от календара на федерацията по тенис на Германия. Припомняме ви, че в периода 2013-2015 година Албена бе официален курорт на Българската федерация по тенис и домакин на държавните първенства. Тази година освен организирани групи по тенис от Русия и България, има от Германия, Австрия, Латвия и скандинавските държави.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Драгомир Стойчев, сребро от държавното зимно първенство
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter