VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЕОРГИ ДИМОВ И НИКОЛА МИХОВ СТАНАХА ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ

Лека атлетика

Възпитаниците на треньора Галин Костадинов доказват за пореден път, че са сред най-добрите в България. На провеждащият  се в София национален шампионат по лека атлетика,  Георги Димов (СКЛА Добрич) стана шампион на диск за юноши до 20 години.


Въпреки че имаше сериозни здравословни проблеми преди старта на състезанието, Димов успя да стигне до шампионската титла с 45.81. Втори в тази дисциплина се нареди Николай Киров (Ямбол) с 44.00, а трето място бе за Валентин Цветков (СК Цветанка Христова – Казанлък) – 43.25.  При хвърлянето на чук Никола Михов (СКЛА Добрич)  спечели златото с резултат 64.95. Втори се нареди Живко Господинов от Черно море - 2005 гр. Балчик с 64.53. Стоян Димитров (Спорт Атлетик – Разград) отне бронза от Христо Банков (СКЛА Добрич) в последния опит. По-късно днес състезателите на добричката школа ще вземат участие и в тласкането на гюле.

Снимка Александър Стоянов

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter