VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СРЕБРО ЗА ГРОСМАЙСТОР МОМЧИЛ НИКОЛОВ НА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ ПО БЛИЦ

Перничанинът Любомир Данов от клуб "Асеневци" (Велико Търново) спечели титлата от републиканското първенство по блиц, което се проведе в Приморско. 


23-годишният Данов завоюва златния медал, след като събра 7 точки от възможни 9, като остави на половина точка зад себе си представителите на "Абритус" Разград гросмайстор Момчил Николову който е родом от Добрич, и международен майстор Ивайло Енчев, окичили се със сребърния и бронзовия медал, и доайена на варненския шахмат Коста Ангелов от клуб "Георги Даскалов", останал четвърти по допълнителни показатели.
В челната шестица място намериха още държавният шампион в класическия шахмат гросмайстор Мариан Петров от "Етър" Велико Търново и 16-годишният Лъчезар Йорданов от клуб "Варна", които завършиха с по шест точки.
При жените, които играха 7 кръга на принципа "всеки срещу всеки", златото спечели Звезделина Бонева от "Капабланка 97" Дупница. Бонева събра 6,5 точки, като завърши реми единствено с останалата на четвърта позиция в крайното класиране Цвета Галунова от "Хармония" Шабла.
Сребърния медал при дамите спечели Доника Шивачева от "Тунджа 2009" Ямбол с 5,5 точки, а бронзът остана за Виктория Радева от "Локомотив 2000" Пловдив, събрала също 5,5 точки.
Днес първенството продължава с надпреварата по ускорен шахмат.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter