VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИРА НИКОЛОВА ДОНЕСЕ НОВА ТИТЛА ЗА ДОБРУДЖА

Лека атлетика

През изминалият уикенд във Велико Търново се проведе Националният шампионат за момичета и момчета под 14 г., под 16 г., мъже и жени.


След титлите на Георги Ганчев и Петър Минков традицията в бягането на 400 м. в СКЛА „Добруджа” продължава. Мира Николова, която влезе във финала с първо време 62,01сек. и във финала се бори до последния метър, за да ни зарадва с второ лично постижение 61,74 сек. и златен медал. Нели Николова сестра на Мира също беше финалистка и завърши на пето място /радвайки се много повече за първото място на сестра си/.

Вержиния Костадинова се състезава с 130 момичета от цялата страна в дисциплината четирибой /60 м.; скок дължина; 60 м. с препятствия и 600 м./, като се класира на единадесето място. 

Иван Иванов беше финалист в скока на дължина с най-доброто си постижение до сега 5,25м. В скока на височина с осмо място във финала ни зарадва Мануела Донева с постижение 140 см. 

Нашият квартет в щафетното бягане 4х100 м. /Нели, Мира, Михаела, Рая/ зае престижното 5 място на Националният шампионат, като потвърждава възходящата си форма.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter