VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАЛЧИК ОБРА ЗЛАТНИТЕ МЕДАЛИ В ЧУКА

Лека атлетика

Атлетите от СКЛА Черно море 2005-Балчик не дадоха никой да стъпи на първо място в хвърлянето на чук на националните шампионати за мъже и жени, момичета и момчета под 16 г. във Велико Търново.


След златните медали на Мис BGathletic.com 2016 Екатерина Димова при жените и Никола Маринов при момчетата, требъла за крайморския град допълни и Айхан Апти при мъжете. Той стана за трети пореден път носител на титлата, а и всички три места на почетната стълбичка при силния пол бяха за възпитаниците на Андриан Андреев.
Апти прати уреда на 66.82 м в дъждовния сектор на стадион „Ивайло” в старопрестолния град. Даниел Файаз-Джахани заслужи сребърния медал с 59.31 м, а бронза грабна Здравко Димитров – 57.40 м. Само преди два часа Димитров постигна и сериозен успех като наставник, след като неговият възпитаник Никола Маринов донесе първата му национална титла в треньорската му кариера.
Друг успех за балчишката школа записа и Валентин Андреев, който се нареди четвърти на Балканиадата за младша възраст в Истанбул с национален рекорд в хвърлянето на чук. БГАтлетик

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Random Image

Добротица - Ботев (Луковит) 1:3
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter