VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВИВАКОМ ОТНОВО ЩЕ ЗАРАДВА ФИНАЛИСТИТЕ В ПРЕСТИЖНИЯ ТЕНИС ТУРНИР "ROYAL CUP"

Тенис

Виваком отново е официален партньор на международните турнири по тенис Royal cup, които са за момичета и момчета до 9, 10, 11, 12, 13 и 14-годишна възраст. Състезанията ще се проведат на кортовете на новия тенис център във ваканционно селище „Албена“ от 22 до 25 юни.


Всички финалисти ще получат от хитовите сред тинейджърите гривни XIAOMI MI 2, които са изключително подходящи и полезни за спортистите. Смарт аксесоарът е способен на прецизно следене на пулса и разполага с часовник и крачкомер. Гривната напомня на собственика да се раздвижи при дългосрочна липса на физическа дейност.
Xiaomi MI 2 е съвместима с устройства с операционна система Android OS 4.4 и по-висока и iOS 7.0 и по-висока. Гривната е изключително умня и винаги наблюдава съня на притежателя й, като следи за качеството му, записва дълбок и лек сън и спомага за подобряване на качеството на съня.
Всички призьори по традиция ще получат уникални красиви купи, осигурени от община Балчик и Албена АД.
Припомняме Ви, че Симеон Сакскобурготски потвърди присъствието си на международния турнир по тенис „Royal cup“, който се организира под негов патронаж. В надпреварата традиционно вече се включват състезатели от Русия, Румъния, Съединените щати, Великобритания, Кипър, Франция, Молдова, Украйна и др. държави. В комплекса ще пристигне и царица Маргарита.
Тазгодишното издание на „Царската купа“ е посветено на 80-годишния юбилей на Негово Величество и ще бъде официално открито на 23 юни, седмица след рождения ден на Царя на 16-ти юни. Интересното е, че е препоръчително участниците да играят с бели екипи, които символизират чистата детска душа и аристократизма на спорта.
В курорта вече пристигнаха и първите деца от Русия, които се подготвят за Царската купа. В ход е вече записването за участие в турнира и настаняване в Албена. Това можете да направите на моб.номер +359 885 853 743 или на имейли iliya.atanasov@albena.bg, sport@albena.bg.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter