VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЩАФЕТАТА НА ДОБРУДЖА СЕ НАРЕДИ В ТОП 6 НА БЪЛГАРИЯ НА 4 ПО 400

Лека атлетика

На националния стадион „Васил Левски” се проведе Националния шампионат по лека атлетика за юноши и девойки под 18 г. /младша възраст/. СКЛА”Добруджа” участва в това състезание със седем състезатели от по-малката възрастова група /под 16г/. Това беше контролно за тяхното официално състезание, което ще се проведе тази седмица на 2-4.06.17г. в град Велико Търново, съобщиха от клуба.


"Най – добро представяне направихме на щафетните бягания, където борбата беше много оспорвана. На 4х400 м нашите момичета /Нели Николова, Мира Николова, Михаела Михайлова, Рая Иванова/ водиха битка до последния метър, където се изкачихме до 5 място, много близо до медалистите. В другата щафета 4х100 м със същия състав се класираха на 8 място, след много спорове със съдиите за грешка в класирането.
Като цяло, децата ни показаха характер, воля и лични постижения на индивидуалните и отборни дисциплини при каките, което е похвално и ни дава надежди за още по-добри резултати до края на летния сезон и за напред през годината", заяви за "Център спорт" треньорката Силвия Петрова.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter