VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АЛБЕНА Е ГОТОВА ЗА БАЛКАНИАДАТА ПО ТЕНИС НА МАСА ПРЕЗ ЮНИ

Тенис на маса

Генералният секретар на Балканската федерация по тенис на маса Милорад Търповски и президентът на Българската федерация по тенис на маса Стефан Китов посетиха ваканционно селище „Албена“. Двамата се убедиха, че комплексът е готов да посрещне всички участници в Балканиадата по тенис на маса за юноши, която ще се проведе от 7 до 11 юни в спортната зала до хотел „Добруджа“.


„Поздравявам домакините за прекрасните условия за провеждането на Балканското първенство. На място се убедих, че всеки един спортист може да се чувства като у дома си. В Дюселдорф ни предстои световно първенство по тенис на маса в края на този месец. Там заедно с представителя на „Фламинго Турс“ (дъщерна компания на Албена АД в Германия) Марин Василев ще презентираме това чудесно място, за да може повече федерации по тенис на маса в света да се възползват от подготовка в Албена. Възможностите за настаняване са огромни, а храната е чудесна. Най-важното е, че спортистите се чувстват спокойни. Впечатлен съм от плажа и това прекрасно място. Трябва да има повече турнири по тенис на маса тук“, заяви сърбинът Милорад Търповски. От своя страна Стефан Китов засвидетелства своята подкрепа.
Търповски заедно с президента на родната ни федерация, както и ръководителят на спортния отдел в Албена Руслан Йорданов днес подписаха тристранен меморандум за съвместна работа и за ангажиментите на страните по време на шампионата на полуострова другия месец.   

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter