VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАГРАДИХА ОТЛИЧНИЦИТЕ В СПОРТА И УЧЕНИЕТО НА ВИПУСК 2017 НА УЧИЛИЩЕТО ЗА ШАМПИОНИ В ДОБРИЧ

18 са абитуриентите тази година в спортно училище "Георги Стойков Раковски" - 4 борци, 4 боксьори, 3 футболисти, 3 лекоатлети, 2 хандбалисти, колездач и тежкоатлет. За най-добър спортист на випуска бе избран борецът Дилян Димитров - вицеевропейски и вицесветовен шампион за състезатели с увреден слух.


Няма ученик, завършил спортното училище, който да не се е реализирал в живота, отбеляза директорът на СУ "Г. С. Раковски" Николай Дяков. Сигурен съм и във вашето бъдеще, каза на абитуриентите той. Много от вас ще продължат по пътя на спортната слава и в бъдеще с още по-големи усилия ще доказват себе си и името на патрона на училището, един от най-великите българи - Раковски, добави Николай Дяков. Той прочете на абитуриентите поздравителен адрес, изпратен до училището от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. В него се казва: "Тазгодишният випуск е поредният успешен за Вашето спортно училище "Г. С. Раковски", който влиза в живота след неуморни тренировки и многобройни спортни постижения. Пожелавам на вас, скъпи млади абитуриенти, с още по-голямо желание да продължите с професионалния спорт, да останете верни на любимите си дисциплини и да постигнете мечтаните от Вас успехи в спорта и живота".

Наградата за най-добър спортист на випуска бе връчена на бореца Дилян Димитров. След месец той ще участва на младежката Олимпиада в Турция.

Директорът Николай Дяков връчи грамота за постижения в спорта на Йордан Атанасов - европейски шампион и рекордьор по вдигане на тежести за кадети, двукратен победител в класацията "Спортист на Добрич".

Отличени бяха и двамата хандбалисти, които завършват училището - Михаил Нейчев и Красен Крайчев.

Те са многократни медалисти от първенството и Купата на България за юноши, а вече са основни състезатели и на мъжкия отбор на Добруджа, с който са на финал в А хандбална група.

Трима абитуриенти получиха грамоти за успехи както в спорта, така и в обучението. Отличници на Випуск 2017 са Виктория Трайкова - бокс, Симеон Химчев - борба и Бончо Бончев - борба.

За най-успешен треньор на випуска бе избран Петър Петров от клуба по борба "Добруджански юнак". Грамота бе връчена и на наставника по бокс Стефан Атанасов.

sportnodobrich.com

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Random Image

Драган Нешич, снимка БГНЕС
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter