VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХИТ КАР ДОБРИЧ ДРИФТ ШОУ

Шоуто ще се проведе с подкрепата на Община Добрич  
На 20 май от 20. 30 часа на площад „Демокрация“  в Добрич ще се проведе за първи път Дрифт Шоу. В него ще участват 10 от най-добрите дрифтъри в България, сред които и местната звезда – Стефан Стефанов, който е шампион по дрифт на България за 2015 г. и на Румъния за 2016 г. Към 10-те автомобила, ще се присъединят и 2-ма от най-известните стънтъри. 

 


Целта на шоуто е да покаже, че атрактивните изпълнения се организират по правилата с обезопасени места за зрители, наличието на линейка и полиция. Друга цел, която си поставя Шоуто е да покаже на децата, че за да се наричаш автомобилен състезател, не е достатъчно само да се качиш на бърза кола и да даваш газ. Изисква се интелект, дисциплина, работа в екип, физическа подготовка и много други. Точно затова, са подготвени различни активности с децата през деня, които ще стартират в 13:00 ч. Децата ще са разделени в 4 възрастови групи: Момичета от 10 до 14 г; Момчета от 10 до 14 г. Момичета от 14 до 18 г. и Момчета от 14 до 18 г.
Общо 30 деца ще спечелят възможността да се возят в колите на дрифтърите, вечерта по време на шоуто. Победителите ще бъдат определени от игрите през деня.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter