VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГОЛЯМ УСПЕХ НА ДОБРИЧКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР "ОГЪРЛИЦАТА НА ДЕСИСЛАВА"

Художествена гимнастика

Завърши международният турнир по художествена гимнастика "Огърлицата на Десислава", съобщи треньорката Йовка Ноголова. Състезанието се проведе в Двореца на културата и спорта "Васил Левски" във Велико Търново и премина при отлична организация. В индивидуалната надпревара и при ансамбъла участваха  гимнастички от България, Япония, Канада, Молдова и др. 


Добричкият клуб "МИК-Гергана 90" взе участие с два ансамбъла и една индивидуална гимнастичка, а Йовка Няголова бе в съдийския състав на състезанието. Възпитаничката на спортно училище "Г. С. Раковски" Таня Титева завоюва сребърен медал на лента и пето място на бухалки и обръч при девойки старша възраст.
Бронзови медали завоюва ансамбъла за композицията си от 5 обръча в състав: Деница Донева, Анна-Валерия Валентинова, Пламена Иванова, Божидара Йордано
ва и Ирем Бейхан.
С бронзови отличия за композицията си без уред се окичи следния състав: Радомира Мирославова, Ивайла Минчева и дебютантките Янита Борисова, Ванеса Веселинова, Виктория Димитрова и Емилия Евгениева.
"Сребърната огърлица на Десислава“ бе спечелена от националката Катрин Тасева, която зарадва феновете на художествената гимнастика с изключителна игра и раздаде много автографи.
„Прави впечатление големия подем на изявите на българските гимнастички - малки и големи след постиженията на националните ни отбори на световните купи, подражавайки на "Златните момичета". Бях приятно изненадана от моите гимнастички, които играха без страх и много хъс и желание за победа. Следващите стартове на гимнастичките от клуба са международен турнир за купа "Левски" и ДОП - категория елит за жени и девойки младша и старша възраст", сподели г-жа Няголова.
От 5 до 7 май 2017 г. г-жа Няголова ще присъства по покана на г-жа Илияна Раева, президент на БФХГ на световната купа по художествена гимнастика в зала "Арена Армеец" в София, както и на тържеството по случай седемдесетгодишния юбилей натрикратната световна шампионка Мария Гигова.


 

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter