VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ В ДОБРИЧ ОТБЕЛЯЗА РОЖДЕНИЕТО НА СВОЯ ПАТРОН


Патронен празник се проведе днес в спортно училище "Георги Стойков Раковски", съобщава сайтът на учебното заведение. Тържеството бе в чест на рождението на великия революционер, основоположник на организираната национална борба за освобождението на България.

"Нашият патрон Георги Стойков Раковски е от ония българи, които са подчинили всичко в живота си на работа за благото на отечеството. Неслучайно спортното училище носи името на този велик българин - устремът, твърдата воля, неуморният борбен характер на Раковски са небходими на всеки спортист, който иска да слуша българския химн на стълбицата на победителите. Верни на своя патрон възпитаниците на нашето училище са отвоювали много спортни победи през годините, дали сме на страната много републикански, европейски и световни шампиони, успешни участници на олимпиади. Вярвам, че огненият дух на Раковски ще продължава да живее в нас и да ни помага по пътя към спортната слава", заяви директорът на училището за шампиони в Добрич Николай Дяков в своето празнично слово.

От името на училището младите борци поднесоха венец на паметника на незнайния воин в Добрич. СУ "Георги Стойков Раковски" участва в националната инициатива "Осинови паметник", като се грижи и поддържа този на незнайния воин в градския парк. sportnodobrich.com

Празничната програма включваше запознаване с делото на Раковски, музикални поздрави и демонстрация на уменията на спортните таланти на Добрич пред своите съученици и учители.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

facelikerusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Блондинка отива в туристическа агенция и иска билет до Париж.
- А с коя компания искате да летите? Днес имаме 13 компании за Париж.
- Не искам никакви компании, ще си летя сама!  

Реклама


Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter