VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДЕЦАТА НА "СЕЙКЕН" ВЕЧЕ ЖЪНАТ УСПЕХИ НА МЕЖДУНАРОДНАТА СЦЕНА

Бойни спортове

Спортен клуб по карате киокушин "Сейкен" (Добрич) съобщава, че набира нови членове.


Тренировките са в СУ "Димитър Талев" – понеделник, вторник и четвъртък от 19.00 ч. - напреднали. Петък от 18.30ч. -начинаещи. Възможност за развитие, участие в лагери и състезания.
В началото на март т.г. Българска карате киокушин федерация проведе семинар за съдии и инструктори в гр. Шумен, където Диян Радев взе участие като инструктор от Спортен клуб ”Сейкен” - Добрич. В първия ден се наблегна на съдийския колектив, за да е в готовност да гарантира честен двубой по време на предстоящите състезания на БККФ. През останалите два дена се води практическо обучение - техника и похвати (удари с ръце и лакти в главата, захвати, водене на бой на земята), с които да доближат киокушин до реалния бой. Всичко това е с една цел -киокушин да стане по-известен и да привлече повече хора в залите.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Давид Чакъров състезател на СКК "Сейкен" - Трето място в Международен турнир.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Състезател на Спортен клуб "Сейкен" - Данаил Иванов. Трето място на Държавно първенство и второ място на Международен турнир.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Състезател на Спортен клуб"Сейкен" - Жулиен Риков. Първо място - шампион в категория на Международен турнир.Състезател на Спортен клуб "Сейкен" - Керан Иванов. Първо място - шампион в категория на Международен турнир.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter