VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТОП БРИДЖОРИ СТАРТИРАХА УДАРНО В ТРАДИЦИОННИЯ ФЕСТИВАЛ В ДОБРИЧ

В хотелски комплекс "Грийн палас" завърши увертюрния двойков турнир на 32-я Международен бридж фестивал "Добрич 2017", съобщи за "Център спорт" организаторът Стефан Георгиев.


В съперничество между 26 двойки от България и Румъния многократният медалист от световни и европейски първенства Румен Трендафилов и партньора му Алекс Хаджиев от Варна завоюваха убедително първото място. Втори станаха държавните шампиони Теню Тенев /КСБ "Радков" - Хасково - отборен шампион/ и Кольо Видев /Любимец - шампион на двойки/, трети са Маргарита Борисова /Варна/ и Тошко Николов /Разград/.
Днес ще пристигне основната група от участници във Фестивала, които ще се включат в турнирите за смесени двойки и основния двойков турнир.
А  от  19.00 ч кметът на града г-н Йордан Йорданов ще направи официалното откриване на престижния спортен форум за града ни.
Утре и в неделя от 10.00 започва открития  отборния в който ще срещнат едни от най силните отбори на Бълагария и Румъния изигражайки 11 кръга по 8 игри компютърно раздадени и еднакви за всички участващи,като най интересните мачове от всеки кръг ще бъдат илъчвани на живо в световния интернет бридж сайт Bridge Base Online /BBO/.
Организаторите от СК "Бридж" - гр. Добрич напомнят на спортната общественост в града и региона че входа за зрители е безплатен и канят всички съграждани да посетят Фестивала през уикенда.


Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter