VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАД 200 УЧАСТНИЦИ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ В БРИДЖ ТУРНИРА В ДОБРИЧ

От 6 до 9 април в Добрич ще се състои традиционния ежегоден международен бридж фестивал, който тази година ще има своето XXXII издание.


Мястото на събитието е в хотелски комплекс "Грийн палас", където ще си дадат среща над 200 участници и гости от България и Румъния, между тях и най-елитните състезатели на двете страни.
Фестивалът се провежда под патронажа на Община гр. Добрич и се очаква лично кмета на града г-н Йордан Йорданов да направи официалното му откриване. Съдействие за провеждането оказват и добричките фирми "Фармасис", "Пътно строителство", "Пътнически превози", "Добруджански хляб" и др.
Началото на увертюрния двойков турнир е в четвъртък, 6 април, от 19.30 часа. На другия ден от 14.00 е турнирът за смесени двойки, а от 19.00 е откритият двойков турнир. В събота от 10.00 започва най-престижния турнир-отборния, в който ще си дадат среща най силните български и румънски формации. Турнирът ще се изиграе в 11 кръга по 8 игри и ще приключи в неделя след обяд, като победителя в него ще си тръгне освен с традиционните предметни и парични награди и с цяло печено агне приготвено от шеф-майстора на ресторанта.
В резултат на популярността на този турнир организаторите oт СК "Бридж" - Добрич са осигурили директното му излъчване в световноизвестния интернет бридж сайт ВВО /Bridge base online/, където милиони любители на най-интелектуалния спорт ще имат възможността да се наслаждават на изявите на много от най големите бридж майстори в света.


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter