VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРЕСТИЖНА МЕЖДУНАРОДНА ТЕНИС ВЕРИГА ЗА ДЕЦА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Тенис

Първият турнир ще се проведе на кортовете на новия тенис комплекс в Албена
8 млади български тенисисти ще имат уникалната възможност да се докоснат до най-големия тенис-комплекс в Италия – Foro Italico. Именно там се провежда и най-силният италиански турнир от календара на ATP и WTA, част от Мастърс-сериите.


Водени от стремежа да увеличаваме възможностите за развитие за българските тенисисти, БФТенис с гордост днес обяви, дебютното за страната ни издание на веригата Kinder+ Sport. В рамките на 3 турнира от април до юли ще има състезания във възрастовите групи до 9, 10, 11 и 12 г. Първият турнир ще се проведе на кортовете на новия тенис комплекс в Албена от 29 април до 1 май, обявиха от федерацията. Именно със срещите от тази престижна международна проява официално ще бъде открит тенис парка във ваканционното ни селище, което от тази година вече ще разполага с 19 тенис корта. Вторият турнир ще бъде от 7 до 9 юни в Българския национален тенис център, а мястото на третото издание, от 22 до 24 юли, ще бъде допълнително съобщено.
Последният турнир ще бъде и Матърс-турнир като след него ще бъде обявена и крайната ранглиста на програмата, която ще излезе на 25 юли. Класираните на 1-во място състезатели в ранглистата ще получат възможността да участват на финалния световен турнир между 21-и и 30-и август на най-големия тенис-комплекс в Италия – Foro Italico. Разходите по участието на финалния световен турнир на шампионите са за сметка на БФТенис. Всеки турнир ще е от максимум 32-ма състезатели. При повече от 32-ма желаещи да участват в конкретна възрастова група ще бъдат организирани квалификационни мачове за 4 места в деня преди началото на основния турнир.
Турнирите ще се играят по усъвършенствана схема, за всяко място. Скалата за точкуване можете да откриете в сайта на БФТ :
Много важно е да се отбележи, че следвайки международните правила на програмата в турнирите няма да се допускат национални състезатели. За нашата страна няма да имат право да участват :
- Състезателите, които са част от националните отбори на България до 12 г. за Европейските зимни и летни купи до 12 г. през 2017 г.
- Състезателите, които участват в програмата 3Т до 12 г. през 2017 г. – А и Б отбор
- Състезателите, класирали се за участие в Dubrownik DUD Bowl, след заемане на 1 или 2 място на квалификацията на кортовете на ТК Локо 98, провела се между 18 и 20 март
- Състезателите, приети за участие в Smrikve Bowl 2017
В турнирите нямат право да участват чужди граждани.
На турнир 1 във всички възрасти първи критерий за приемане и поставяне на децата ще е националната ранглиста до 12 г. Втори критерий за приемане ще бъде по-ранното записване на съответния състезател за турнира.
На турнир 2 във възрастите до 9 и 10 г. първи критерий за поставяне и приемане ще е актуалната ранглиста за Киндер+. Втори критерий ще бъде националната ранглиста до 12 г., а трети критерий (само за приемане) ще бъде по-ранното записване на съответния състезател за турнира.
За възрастите до 11 и 12 г. първи критерий за поставяне и приемане ще националната ранглиста до 12 г., втори критерий ще бъде актуалната ранглиста за Киндер+, а трети критерий (само за приемане) ще бъде по-ранното записване на съответния състезател за турнира.
На турнир 3 във всички възрастови групи първи критерий за поставяне и приемане ще е актуалната ранглиста за Киндер+. Втори критерий ще бъде националната ранглиста до 12 г., а трети критерий (само за приемане) ще бъде по-ранното записване на съответния състезател за турнира.
Турнирите по програмата Киндер+ не носят точки за националната ранглиста до 12 г.
Киндер+ Спорт e международна социален проект на Ferrero Group, който има за цел да даде възможност на максимален брой деца от цял свят да усетят радостта от движението.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter