VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДАНИЕЛ ПЕЕВ: ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ЗА ИКОНОМИСВАНЕ

Волейбол

Домакинското предимство е задължаващо, заяви треньорът на Монтана

Монтана приема Добруджа 07 в първите два мача от полуфиналната серия между двата отбора. Срещите са в сряда и четвъртък, 29 и 30 март, от 18:00 ч. в зала "Младост". Треньорът Даниел Пеев даде специално интервю за Bgvolleyball.com преди днешната тренировка на Монтана.


- Г-н Пеев, предстоят най-важните и решителни мачове за сезона. Всички отбори искат да са в оптимална форма за тези срещи. В каква форма се намира Монтана преди двубоите с шампиона?
- Всеки от четирите отбора ще се опита да играе с най-доброто, с което разполага. Вече няма място за икономисване или да трябва да се пази някой за следващ мач. И за нас се отнася това нещо. Очаквам трудни сблъсъци с Добруджа, през сезона си разменихме по една победа. И двата мача дори завършиха с еднакъв резултат, което говори за равностойност на двата отбора. В такава серия домакинството, факт, е че имаме предимство, е малко задължаващо. В чисто психологически план трябва да се справим с тази тежест. Дано от тежест я превърнем в предимство. Надявам се и публиката да ни помогне. Стана ясно, че и Добрич ще пристигне със свои фенове. Надявам се нашите да бъдат по-гръмогласни.
- По-специален ли ще е първият мач в сряда?
- Важна е насоката, в която ще започне серията. Първият мач от тази гледна точка е важен. Миналата година точно първият загубен мач повлия на цялата серия. В България факторът домакинство има някакво значение. Така че от психологическа гледна точка е важен първият мач.
- Иван Латунов бе последният от контузените, който се включи отново в мачовете. Напълно готов ли е?
- След такава дълга пауза е трудно в рамките на 20 дни да си в спортна форма. Но се движи във възходяща линия. Ще разчитаме на неговия опит. Той е човек, който не се предава, борбен е и може да внесе добър емоционален заряд.
- Имате ли кадрови проблеми преди първия мач с Добруджа 07?
- Ще преценим какво е състоянието на Златко Кьосев. В последния мач с Марек игра само един гейм, има някакви проблеми. Опитахме се да ги решаваме тази седмица. Чувства се по-добре, надявам се да вземе участие. Утре ще видим какво е положение, но аз мисля, че ще играе.
- Имахте ли среща с кмета Златко Живков преди тези мачове за допълнителна мотивация?
- Когато играеш полуфинал и мачове от това ниво е безсмислено да говорим за мотивация. Цяла година се полага много труд, за да се стигне до тези мачове. Не мисля, че е необходимо допълнително стимулиране. Имахме среща с кмета преди началото на плейофите.
- Какво очаквате от другата полуфинална двойка – ЦСКА – Нефтохимик 2010?
- Другият полуфинал е труден за предсказване сблъсък. От гледна точка на класиране, за нас е по-добре ЦСКА да спечели. Работил съм там с повечето от момчетата, чувствам ги по-близки и им пожелавам успех. Ще им бъде трудно – Бургас е във впечатляваща серия. С отбора, който те притежават, ще заложат основно на индивидуалности, на опита на всички тези играчи, все пак са национали. Ще бъде труден мач. 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter