VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗИДА Е ПОБЕДИТЕЛ В “ИЗИДА ВОЛЕЙ КЪП”

Волейбол

Изида триумфира в поредното издание на традиционния турнир по волейбол за любители в Добрич "Изида волей къп". Подгласници станаха представителите на Добруджа 07 - юноши, и Стрийт волей. Призьорите си поделиха награден фонд от 1000 лева.


В събота се играха полуфиналните срещи от плейофа, като в първия полуфинал отборът на ВК “ДОБРУДЖА 07″- юноши победи с резултат 3:0 гейма отборът на ВК”СПОРТИСТ 99″ от гр.Ген.Тошево.
В много драматичен мач във втория полуфинал отбора на “ИЗИДА” победи отбора на “СТРИЙТ ВОЛЕЙ” с резултат 3:2 гейма.
В неделния следобед спорът в мача за 3-то място спечели отборът на “СТРИЙТ ВОЛЕЙ” срещу отборът на ВК “СПОРТИСТ 99″ с резултат 3:0 гейма.
На финала отборът на “ИЗИДА” се наложи с резултат 3:1 гейма над отбора на ВК “ДОБРУДЖА 07″- юноши.
Призьорите бяха наградени от треньорите на техните опоненти, като получиха плакети и парични суми от наградния фонд на турнира.
След награждаването капитаните на трите отбора получили парични награди и изненадаха с акт на милосърдие и съпричасност, като дариха своите суми на две деца, които водят битка с тежко заболяване.
Капитанът на “ИЗИДА” – Димитър Матеев дари спечелената награда от 500лв. за лечението на Александра Илиянова Маркова на 9г., която страда от детска церебрална парализа. Сумата получи нейният брат Мирослав Марков, който се състезава за отборът на “СТРИЙТ ВОЛЕЙ”.
Капитанът на ВК “ДОБРУДЖА 07″ – Никола Алексиев също дари спечелената награда от 300лв. за лечението на малката Александра. Сумата също бе получена лично от нейният брат.
Капитанът на “СТРИЙТ ВОЛЕЙ” – Стелиян Великов обяви, че ще дари спечелената награда от 200лв. за лечението на Божидар Славов Георгиев на 18г., който в момента е на лечение в Турция и ще получи сумата лично след завръщането си в Добрич.

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ СЕЗОН 2016-2017
“ИЗИДА” – ШАМПИОН – 500лв.
ВК”ДОБРУДЖА 07″ – 2-РО МЯСТО – 300лв.
“СТРИЙТ ВОЛЕЙ” – 3-ТО МЯСТО 200лв.
ВК”СПОРТИСТ 99″ 4-ТО МЯСТО
ВК”БАЛЧИК” – 5-ТО МЯСТО
ВК”ВИХЪР” – 6-ТО МЯСТО
“ДОБРИЧ ВОЛЕЙ” – 7-МО МЯСТО

Бяха изказани специални благодарности за професионализма и отдадеността на д-р Христофор Христов – лекар на турнира, както и на съдиите Пламен Великов, Генчо Цветков, Любомир Илиев, Веселин Великов и Тимур Абибула.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter