VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖАНСКИЯТ ГЛАДИАТОР ДРАГО ЙОРДАНОВ Е ГОТОВ ЗА ГОЛЯМОТО ЗРЕЛИЩЕ В ПЕТЪК ВЕЧЕР

Бойни спортове

Дворецът на културата и спорта гр. Варна ще бъде домакин на най-мащабното събитие на годината. На 10.03.2017г. в 19:30ч. на едно място ще бъдат събрани Световни и Европейски шампиони.


Ще бъде изиграна и срещата за Европейската титла на WAKO PRO в категория до 71,800кг. Претендентите са националният състезател на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, който е и настоящ Европейски шампион при аматьорите от 2016г. Богдан Шумаров и Жил Силва. 
Тридесет годишния португалец е възпитаник на Superstar Gym Lisbon и е със завиден опит в професионалните двубои. За Шумаров това ще бъде първа изява при професионалистите на WAKO PRO. 
Това е огромен успех за федерацията и за самия организатор Event management BG чрез професионалната верига Pro Fight. За първи път на родна земя ще се играе среща от такъв ранг на световната верига WAKO PRO и то точно в галавечерта на ULTIMATE PRO FIGHT VII. 
Срещата ще бъде в 5 рунда по 3 минути по правилата на най-тежкия и атрактивен стил в кикбокса К1. 
Другата приятна изненада ще бъде поднесена от любимеца в ММА средите боец Драгомир Йорданов от Добрич (на снимката). Той също ще направи своя дебют в професионалния кикбокс по правилата на К1. Негов съперник ще бъде Кирил Иванов, който вече има няколко професионални мача. Битката ще се наблюдава с изключителен интерес заради атрактивния начин на игра и на двамата състезатели. Това разбира се е само черешката на тортата. Александър Петров ще се изправи срещу Световен шампион от друга професионална верига в кикбокса. Кой е той ще научите съвсем скоро. . За последно, но не по значимост е и участието на Бранко Бабачев с последен мач преди дългоочакваната си битка с Деян Топалски. Какво друго можем да кажем освен, че ще бъде събитие в бойните спортове, което не се е случвало до момента. 10.03.2017г. Дворец на културата и спорта Варна, начало 19:30ч. Билети в мрежата на тикетпортал с цени от 10 и 20лв http://www.ticketportal.bg/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=427721. 
Телефон за ВИП маси 0896 236668.
ULTIMATE PRO FIGHT VII

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter