VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЛУВЦИТЕ НА ДОБРИЧ СЕ ОБЕДИНИХА И ГОРДО РАЗВЯХА ЗНАМЕТО НА ДОБРУДЖА НА СТЪЛБИЧКАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ

Водни спортове

Обединяването на усилията на двете плувни школи в Добрич – Добруджа и Изида, започна да дава повече от добри резултати. В рамките на два силни международни турнира в Благоевград и Букурещ състезателите се наредиха на най-високото стъпало на стълбичката на победителите и гордо развяха „жълто-зеленото“ знаме.


Възпитаниците на Веселин Нейков и Иван Иванов се представиха повече от отлично. За кратък период от време треньори и деца работиха усърдно, успяха да се стиковат в името на Добрич и показаха завидни умения, както в индивидуалните, така и в отборните дисциплини. В Благоевград Джулиан Черкезов завоюва 1 златен, 1 сребърен, 2 бронзови медала в дисциплините 50 м гръб, 100 м гръб, 100 м кроул и 100 м бътерфлай. Радослав Тодоров се окичи със златен и сребърен в дисциплините 100 м бътерфлай и 100 м кроул, а Станислав Тодоров финишира втори на 50 м гръб. В Букурещ Радо Нейков отново се бори в конкуренцията на десетки таланти. Той достигна до сребърен и бронзов на 50 м кроул и 100 кроул. Момичетата, родени през 2007 г., спечелиха две трети места. Чаровният квартет  - Преслава Йорданова, Мая Веселинова, Елеонора Ламбова и Левена Аврамова, сломи конкуренцията в правата и смесена щафета в своя набор.
В турнирите взеха участие и Лъчезара Апостолова, Георги Иванов, Витомир Новачев, Гергана Донева, Никол Енева, Богдан Попов, Павел Михайлов, Петър Галинов, Мирела Мирева, Даная Димитрова, Ерай Левент и Алекс Кондов, които могат да се похвалят с лични рекорди и места в челната десетка.
Ръководството но СКПС "Добруджа", както и треньорите, изказват благодарност към децата и техните родители за положените усилия.


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter