VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЧУДЕСЕН УСПЕХ! ДОБРУДЖА СЕ ПРЕБОРИ ЗА СРЕБРОТО В ЩАФЕТАТА 4 Х 200

Лека атлетика

Състезателите от СКЛА „Добруджа” откриха годината с отлично представяне в националните шампионати за всички възрастови групи, чийто домакин отново бе зала „Добротица”.


Да започнем от най-малките:
Във възраст под 14 г. – трибой /60м., скок дължина и 600 м./ при момичетата от 103 участнички Вержиния Костадинова при дебюта си се класира на 17 място.
Идва ред на възрастта под 16 г. Там дойдоха толкова дългоочакваните медали. Отново се наредихме на стълбичката на победителите със сребърни медали на нашите лъвчета в щафетното бягане на 4 х 200м. Момичетата ни зарадваха в оспорвана битка до последния метър като изпревариха третите с 30 стотни. Перфектнотобягане стана благодарение на /Нели Николова,Михаела Иванова, Мира Николова и Рая Иванова/.
Иван Иванов във същата възраст остана на 12 място в скока на дължина с лично постижение и амбицията още лятото да е сред финалистите в дисциплината.
Ния Няголова се класира на 6 място в бягането на 800 м, а малко по –късно взе участие и в щафетата 4 х 400 м за старша възраст, където в състав /Теодора Димитрова, ДесиславаЙорданова, Селин Ахмед и Ния Няголова/ се разминаха на косъм от медала и останаха на 4 място, плътно до медалистите.
Щафетата 4 х 400 юноши /Иван Кючуков, Пресиян Василев, Пламен Петков и Ивелин Щерев/ със силно бягане се класираха на 5 място.
При жените взехме участие в тласкането на гюлле – Силвия Петрова - 5 място и Станислава Петрова в бягането на 1500 м и 3000 м. – 9 място.
Годината едва започва, затова да си пожелаем здраве и много ползотворна работа на нас и нашите възпитаници, чиито сърца живеят на пистата, както и да благодарим на родителите и приятелите за подкрепата и вярата в нас!
СКЛА "Добруджа"

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter