VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЗПРАТИ СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНО ПИСМО ДО СЕМЕЙСТВОТО НА БОРИС ГЕОРГИЕВ - МОКАТА

Бокс

Областният управител Детелина Николова изпрати съболезнователно писмо до семейството на Борис Георгиев – Моката. В него тя изказва своите и на цялата добруджанска общественост съболезнования за загубата.
“Борис Георгиев – Моката ще остане в сърцата на поколения добруджанци като скромен, доблестен и честен човек. Той обичаше родния Добрич и Добруджа и беше съпричастен с болката и радостите на града и приятелите.


Завинаги в паметта си ще запазим спомена за първия ни олимпийски медалист, спортиста, човека и приятеля, посветил живота си на развитието на българския спорт.     Едва ли има човек, познавал Борис Георгиев, който да не е бил запленен от неговата смелост, воля и опит, които с радост предаваше на поколенията. Той споделяше болката на всеки и даряваше надежда, беше опора в трудни житейски моменти на мнозина и вдъхновение да продължат своя път напред. Позволете ми в този тъжен ден да поднеса моите, и на всички добруджанци, искрени съболезнования за тежката загуба. Присъединяваме се към Вашата скръб, като се прекланяме пред силата на духа му!“ – пише Детелина Николова до близките на почетния гражданин на Добрич.
Съболезнования за загубата на спортната общественост у нас Детелина Николова изпрати и до министъра на младежда и спорта проф. Даниела Дашева, и  до Стефка Костадинова - председател на Български олимпийски комитет.
   

   

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Random Image

Янко Соколов
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter