VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОБЗОР 2016: НОВО СПОРТНО БИЖУ В СЪРЦЕТО НА ДОБРУДЖА

Тенис

Ново спортно съоръжение се изгражда в момента и ще бъде открито през пролетта на 2017 година. В напреднала фаза е вече новия тенис център, който се прави във ваканционен комплекс Албена. Курортът, който през последните години бележи ръст в спортния туризъм и се превърна във водеща тенис дестинация на Балканите, строи нови 7 корта.


Те се намират в сърцето на комплекса – пред хотел Добруджа, и между Лагуните и КИЦ-а, и са част от по-мащабен проект от общо 12 корта и един тенис стадион. Вторият етап ще се изгради след година.

Кортовете, които ще са общо 19 за Сезон 2017, ще отговарят за провеждане не само за подготвителни лагери, но и на всички изисквания за провеждане на професионални турнири.

Всички кортове ще са с шамот. Общата площ на тенис кортовете ще е 9492 кв.метра, а на прилежащата инфраструктура още близо 5000 кв. метра. Трибуните ще са мобилни и при първия етап на тях мачовете ще могат да се следят от 500 зрители. От визуалния проект се вижда, че новото спортно бижу ще бъде не само красив тенис център, но и прекрасен парк, в който гостите на комплекса ще могат да се разхождат, наслаждават на прекрасната природа в Албена и да наблюдават тенис мачове. Заявки за подготвителни лагери в Албена вече са направили тенис школи от Русия, Германия и България. Спортният календар включа турнири за всички възрастови групи.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter