VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЕЛЕНА ЯНЕВА Е СПОРТИСТ №1 НА КАВАРНА

Каварна отличи своите спортисти за 2016 г. Водещ на тържествената церемония „Спортист на годината – Каварна“ бе спортния журналист Крум Савов.


Специална комисия определи номинациите и чрез гласуване отличи изявените спортисти за 2016 г. Кметът на община Каварна Нина Ставрева и зам.кметът Митко Недев наградиха победителите. Спортист на годината на Каварна за 2016 г. е Елена Янева от Клуб по бойни спортове „Калиакра”. Елена стана световна и европейска шампионка по карате за 2016 г. и е носителка на дванадесет медала, завоювани през 2016 г. - пет от тях златни в световни, европейски и национални състезания. На второ място се нареди Женя Янева от клуба по бойни спортове „Калиакра”. С бронз си отиде  Едже Демирова от СК „Ринг“. За треньор на 2016 г. в община Каварна, комисията избра Ариф Арифов - наставник в Клуб по бойни спортове „Калиакра”. Отбор за 2016 г. е отличен спортен клуб по хандбал „Калиакра“.

Кметът Нина Ставрева поощри най-малките деца, които вече постигат успехи и печелят медали, като връчи три Специални награди. Те са за дебютанта през 2016г с Дилек Сервенова от Спортен клуб „Ринг“, за ветерана на спортната 2016г- Иво Чернев от Спортен клуб „Вимпел“ и за най-малките състезатели, които вече печелят медали, петгодишните Анастасия Лобанова и Александър Малков от Спортен клуб по танци „Флорета – Каварна“.

„Ротари клуб – Каварна“ връчи три награди-спортист на „Ротари клуб за 2016г.“ – Елена Янева и Едже Демирова. В категория „Каварненци зад граница“ отличиха Георги Димов.

Сред гостите на тържествената церемония бяха председателя на Общински съвет Красимир Кръстев, общински съветници,общественици и родители.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter