VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ПОЗДРАВИ СПОРТИСТИТЕ И ТРЕНЬОРИТЕ НА СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ

„Тази година Вие за пореден път потвърдихте своята репутация на талантливи спортисти и силни духом и телом хора. В напрегнатата борба с достойни съперници, вие заслужихте правото да се качите на най-високата почетна стълбица, да завоювате  титлата, за която мечтаят всички спортисти. Всички вие уверено вървяхте към победата и достойно отстоявахте спортната чест на родния край”, заяви в поздравителното си слово до възпитаниците на спортното училище в Добрич „Г. Ст. Раковски” градоначалникът Йордан Йорданов.


Той отправи благодарност и към всички треньори за високото ниво на подготовка на спортистите, за професионализма и търпението. За умението да откриват таланта, да го развиват и подкрепят.
„Вярвам, че за много от вас днешния ден  ще стане отправна точка за дълъг и успешен спортен път. И най-упоритите, най-издържливите и трудолюбиви от вас този път непременно ще доведе до заслужени световни постижения и награди.
Обръщам се към всички вас с поздрав и пожелания за щедро здраве, дълги години активно присъствие в спортния живот на града, страната и чужбина. Много нови, заслужени победи, честна борба и достойни противници!”, пише още в поздравителния си адрес до учениците от училището за шампиони кметът на Добрич, прочетен от зам.кмета Росица Йорданова на днешната церемония по награждаването на десетте най-добри спортисти и трите най-добри отбора. Поздравителен адрес изпрати и областният управител Детелина Николова.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter