VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАГО СТОЙЧЕВ СТАНА ШАМПИОН ПО БОРБА В ГЕРМАНИЯ

Борба

Тимът на Драгомир Стойчев - Мьомбрис Кьонигсхофен, триумфира във втората по сила Бундеслига по борба три кръга преди края на първенството. Борецът от Добрич участва в 11 схватки, като не допусна нито една загуба.


Преди 12 години Драго започна своята кариера в немския шампионат именно в тима на  Мьомбрис Кьонигсхофен. В края на своя състезателен път той изведе отбора си до елитната група. След последните схватки, когато и на теория си осигуриха промоция в Първа Бундеслига, всички състезатели от тима на Стойчев облякоха тениски с надпис: „Аз съм една машина!. В момента легендата ни в борбата активно се включва в треньорската дейност в родния си клуб Добруджански юнак в Добрич, като иска да предаде своя професионализъм на младите таланти, които са избрали да тръгнат по неговия път.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter