VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДАВАТ ДОБРУДЖА 07 И НЕФТОХИМИК 2010 ПО ДИЕМА СПОРТ, ДЕНИМИР ДИМИТРОВ: ИМАМЕ ДА СИ ВРЪЩАМЕ!

Волейбол

НВЛ взе решение за пренасрочване на срещата "Нефтохимик 2010" (Бургас) - "Добруджа 07" (Добрич) от 6-ти кръг на Суперлига при мъжете. По програма мачът трябваше да се проведе от 18:00 часа на 18/11/2016 г. (петък) в бургаската зала "Младост", но след корекцията двубоят се премества за 21/11/2016 (понеделник) от 18:30 ч в същата зала.


Настъпилата промяна е във връзка с телевизионното излъчване на мача, който ще бъде предаван по Диема Спорт.
В същото време срещата на Добруджа 07 с Тетевен Волей  (3:0) бе по-особен и за Денимир Димитров, който през миналия сезон се състезаваше за тима от най-зеления град. Разпределителят се изправи срещу бившите си съотборници, дали това е оказало влияние върху играта му – ето какво каза той пред BGvolleyball.com:
„Всички даваме максимума от себе си. Радвам се че се поздравихме с категорична победа”, заяви Димитров.
На въпроса до колко фактът, че играе от другата страна на мрежата, би повлиял на играта, той споделя: „Не мисля, че това може да повлияе по някакъв начин. Излизаме винаги за победа, без значение срещу кого се изправяме.”
Настроението в отбора за следващата среща проличава и при него: „Следващият мач ни е в Бургас, със сигурност няма да е лесно, но определено имаме да си връщаме.” (Бургаският тим спечели Суперкупата на България след битка именно с Добруджа 07)

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter