VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТАРТИРАТ КВАЛИФИКАЦИИТЕ ЗА ПРОЕКТА "3Т – ТЕНИС ТИЙМ ТАЛАНТ" ЗА 2017 Г.

Тенис

Марина Христова от Добрич е сред осемте най-добри при 14-годишните

Започна квалификационният турнир до 14 г. по проекта "3Т – Тенис Тийм Талант" за 2017 г. на кортовете на ТК "15:40". 8 момчета и 8 момичета ще се опитат да се представят максимално добре и да заемат най-добри позиции преди втория етап от квалификационния процес – Държавното първенство в зала. Сред осемте най-добри момичета е Марина Христова от Добрич, която се състезава за варненския Черно море Елит. В първите си два мача тя отстъпи на Дария Радулова с 3-6 2-6 и на Стела Пеева с 3-6 3-6. Третият й мач в групата е срещу Катерина Димитрова.


Календарът на Тенис Европа с турнирите е обявен до края на март 2017 г. Затова програмата за участие не е окончателно завършена, но са известни част от състезанията.
Класиралите се на първите две места при момчетата и при момичетата от квалификационния турнир ще участват като част от проекта "3Т" на турнирите O1 Properties Christmas Cup 2017 (02-08 януари) в Химки (Русия) и на считания за най-силен турнир в света за възрастта – Les Petits As (23 – 29 януари) в Тарб (Франция).
Първият турнир за А отбора ще бъдеTIM Essonne (06 - 12 март) в Сен-Женевиев  (Франция), а за отбор Б ще е International Championship of Romania U14 (20 - 26 февруари) в Букурещ (Румъния). В програмата и на двата отбора е залегнало участието на четирите международни турнира в България до 14 г. Годината за А отбора ще завърши с участие на турнир до 18 г. от клаендара на ITF.
Припомняме, че за класирането на състезателите ще бъдат взети предвид представянето им на това състезание плюс представянето им на Държавното първенство в зала. Запазено място в отборите има най-предно класиралите се момче и момиче, родени през 2004 г.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter