VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАД 80 УЧАСТНИЦИ СЕ ВКЛЮЧИХА В ТУРНИР ПО КАНАДСКА БОРБА

 

Пред  Общински младежки център „Захари Стоянов“ се състоя турнир по канадска борба „No surrender“, провеждан за първи път в Добрич.


В турнира участваха състезатели от цялата страна в категории за хора със и без увреждания. Състезателите бяха поздравени от Кмета на Добрич Йордан Йорданов, който получи плакет от Българската федерация по канадска борба. Турнирът премина при голям интерес с повече от 80 участника. В състезанието се включи и добричкият армрестлинг клуб „Хищник“ с трима спортисти, двама от които грабнаха медали. Добричкият представител от хората с увреждания беше Мустафа Мехмедалиев, който в много оспорвани срещи достигна до бронза в категорията си.
Организаторите благодарят на спонсорите на турнира – Община Добрич, братя Алексиева и Българската федерация канадска борба, без чиято подкрепа и съдействие би било невъзможно провеждането на спортната проява. Председателят на клуб „Хищник“ Захари Стоянов е доволен от резултатите от турнира и се надява той да стане ежегодна традиция в Добрич.


 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter