VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АЛБЕНА ПОДНАСЯ „ОЛИМПИЙСКА ЗАКУСКА“ НА СВОИТЕ ГОСТИ

Олимпийски игри

„Олимпийска закуска“ ще бъде организирана на 21 август, от 10 часа, в Албена. В неделния ден гостите на най-големия спортен ваканционен център в страната ни ще се срещнат с едни от големите имена в родния ни спорт, които в своята кариера са достигнали до отличията на най-големия спортен форум.


Гостите на курорта ще имат възможността да „закусват“ заедно с трима наши олимпийци, да си направят снимки с тях, докоснат до медалите и да научат интересни неща за участието им на олимпиадите.
В „Олимпийската закуска“ ще се включат едни от големите ни имена в спорта Тервел Пулев – бронзов медалист по бокс от Лондон, и Евгения Раданова - с три медала - два сребърни и бронзов от игрите в Солт Лейк Сити и Торино в шорттрека. Тя е първият български спортист, участвал на зимни и летни олимпийски игри (в дисциплината колоездене на писта в Атина). Евгения Раданова е считана за една от най-великите спортистки на България. Доказва го със спечелването на 3 олимпийски медала от бели олимпиади, от които 2 от една, непостигано от български спортист досега.  
Домакините от Албена са подготвили и още интересни изненади за самата спортна среща, като се очаква на нея да присъстват и други големи имена на българския спорт. Всички фенове на спорта са поканени да присъстват на олимпийската среща.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter