VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИЛЕН ПЕТКОВ - ПОСЛАНИК НА СТРАНАТА НИ В ЕВРОПЕЙСКАТА ПРИЯТЕЛСКА ЛИГА ПО МИНИ ФУТБОЛ

Футбол

Легендарният футболист на Добруджа Милен Петков, който в своята кариера направи исторически мачове с екипите на националния тим, ЦСКА, АЕК и Черно море, ще бъде посланик на България в Европейската приятелска лига по мини футбол, съобщи организаторът Николай Хаджиев.


Негови партньори са Лауренциу Модоран, Алехандро Диаз и Олег Клипа. Футболната проява ще се състои от 12 до 14 август на футболните терени във ваканционен комплекс „Албена“. Официалната церемония по откриването на турнира е насрочена за петък в 19:00 часа, а веднага след нея ще бъдат изиграни първите два мача на стадион Албена 2. В първото издание на European Friendship League ще се включат шампионите на България, Румъния, Уелс и Молдова.
„Нашата идея е European Friendship League да стане традиционна и всяка година все повече отбори да вземат участие в нея. Успоредно с  това ще се проведе и Friendship Open Tournament  с участието на над 20 румънски и български отбора. Този турнир  стартира на 11 август, а финалният мач в него е в събота от 16 ч. Веднага след приключването му е церемонията по награждаването и закриването на Friendship Open Tournament“
Закриването на турнира и официалното награждаване на European Friendship League е предвидено за събота в 20:00 часа, непосредствено след изиграването на финала. Победителят ще получи голяма красива купа, като ще бъдат отличени и останалите отбори в призовата тройка. Организаторите са предвидили и индивидуални призове за най-добър вратар, най-полезен играч и голмайстор.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter