VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

С ОТБОРНИЯ ТУРНИР ЗАКРИХА БРИДЖ ФЕСТА В АЛБЕНА

Завърши 34-ото издание международния бридж фестивал "Албена 2016". Програмата приключи с най-оспорвания турнир – отборният, в който се включиха 36 тима. За излъчване на носителя на купите и наградите на домакините от ваканционното селище бяха необходими цели три дни.


След драматична развръзка в последния мач младите български надежди от отбора "Радков жуниърс" в състав: Тодор Тихолов, Ники Янински и Добромир Лазаров, предвождани от капитана си Теню Тенев, се наложиха над полския "ЕВА" и спечелиха най-голямата купа от фестивала, изпращайки поляците на четвърта позиция. На второ място се класира "Бридж плюс" с капитан Ангел Ванчев /Пловдив/и състезателите Джери Стаматов и Диян Данаилов /София/ и Стойчо Босев /Пловдив/. Трети са "Радков 2" - Станислав Недков /Добрич/, Радослав Радев, Марк Андонов и Андон Андонов /Варна/.
На пето място остана немско-английския отбор "ГРО", съставен от национални състезатели на двете страни - Дейвид Голд и Кевин Кашнер /Англия/ и Майкъл Грьомолер и Себастиян Рейм /Германия/. Шести останаха националите на Румъния с капитан Дан Морару.
Наградите бяха връчени от Фриц Фелдмайер - генерален мениджър на хотелски комплекс "Фламинго Гранд", който закри и Фестивала, поканвайки всички гости догодина отново да се насладят на българското гостоприемство и перфектните условия за игра и отдих предоставени от курортно селище Албена.
В навечерието на финалните двубои от отборния турнир в ресторант "Номад" се състоя емоционална гала вечер за награждаване на призьорите от всички завършили турнири, които бяха част от богата програма на феста.

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter