VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГОЛЯМ УСПЕХ ЗА ГРАЦИИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА НА МЕЖДУНАРОДEН ТУРНИР В ПАРИЖ

Художествена гимнастика

Завърши шестото издание на международния турнир по художествена гимнастика в Париж с участието на отбори от Франция, Турция, Чехия, Полша, Люксембург и др.


Голям успех постигнаха гимнастичките на СКХГ МИК-Гергана 90 (Добрич) с президент и старши треньор Йовка Няголова, които представиха достойно България и българската художествена гимнастика във Франция.
Отлично се представи Полина Белкова от ОУ "Стефан Караджа", която завоюва четири медала - три сребърни и един бронзов при девойки старша възраст, за съчетанията си на бухалки, въже, обръч и лента.
Два бронзови медала на въже и обръч спечели ученичката от Спортно училище "Г. Ст. Раковски" Тодорка Славова и стипендиантка на клуб "Майчина грижа", гр. Добрич.
При девойки младша възраст на четвърто, пето и шесто място се класираха десетгодишната Божидара Йорданова (ОУ "Стефан Караджа"), Мелек Али (ОУ "Христо Смирненски") и Таня Титева (СУ "Г.С. Раковски").
Клубът завърши на трето място в отборното класиране, като благодарение на успеха гимнастичките се завърнаха с купа. Шампион стана отбора на Франция.
Йовка Няголова, която е съдия категория "Елит" към БФХГ и съдия на състезанието на международния турнир в Париж сподели:
"Отлична организация и много силно състезание. Лично аз бях много приятно изненадана от моите възпитанички, от тяхното представяне, играха с голямо желание и хъс. Много положителни емоции по време на турнира, но най-вече срещата ни с президента на България г-н Росен Плевнелиев. Бяхме поканени на прием в българското посолство в Париж, където г-н Плевнелиев поздрави гимнастичките за успеха, който завоюваха за България. Много поздравления получиха и от Консула на България в Париж - Марияна Бояджиева и от гостите на приема. Гимнастичките прекараха незабравими дни, запознаха се с много забележителности в Париж, благодарение на нашия съгражданин отец Петър Симеонов. От името на децата и от мое име - сърдечно благодарим на г-н Ивайло Константинов - управител на транспортната фирма "Юниън Ивкони" ООД, който подкрепи отбора при пътуването ни до Франция и без чиято помощ ние не бихме постигнали нашите успехи."


izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Изида волей къп 2010
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter