VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В АЛБЕНА РАЗДАДОХА ВИЗИТЕ НА "А" ГРУПА ПО БАДМИНТОН

Бадминтонът се завърна в спортния календар на ваканционно селище „Албена“. В курорта се проведе отборното първенство на „Б“ група, като първите два тима при мъжете и жените получиха квоти за „А“ група.


Столичният клуб Левски Люлин зае първата позиция при мъжете в конкуренцията на 9 състава, а при жените шампионки станаха ВИАС (София). И в двата пола състезателите на Ракетлон (Варна) постигнаха голям успех, заемайки втората позиция и получавайки квоти за елита в следващия отборен шампионат.
След състезанието националният селекционер поздрави домакините от Албена за чудесните условия.
„Отборните първенства на „Б“ група преминаха на много високо ниво. Домакините спечелиха нашето доверие с прекрасните условия. Още тази година ще направим лагер на националния отбор, а с отношението си към спорта колегите от Албена показаха, че са готови и за по-големи първенства“, заяви националният селекционер Орлин Цветанов, който зад гърба си има 6 Олимпиади.
Ирена Атанасова – треньор на Ракетлон (Варна): „За нас беше максималният успех. Момчетата се представиха много добре. Бяха в тежка група. Накрая загубиха от отбора, който догодина може би ще бъде първи и в „А“ група. Залата е прекрасна. Условията са много добри и всички останаха доволни.  Тук спокойно може да се направят 10 корта, а това позволява да се провеждат балкански и европейски първенства по бадминтон. Успехът, който клубът ни постигна в Албена, е много голям за варненския бадминтон“.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter