VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В БАЛЧИК ПРАВЯТ СЕЛЕКЦИЯ С "МОРЯЦИ"

Футбол

Селекцията на Черноморец (Балчик) това лято включва бивши кадри на Черно море. Това стана факт, след като наставникът Георги Иванов-Геша привлече вратаря Християн Христов, халфа Симеон Симеонов и нападателите Румен Николов и Румен Александров.


Христов е юноша на „моряците“ и дори записа един мач в елита срещу шампиона Лудогорец в Разград, в който имаше добри изяви. Впоследствие обаче стражът не подписа първи професионален договор с родния си клуб. За последно той пази на Интер (Плачидол).
Симеонов пък рита на „Тича“ в периода 2011/2013, после се върна в Добруджа, а за последно също беше в Плачидол. Николов изкара пролетта в долните дивизии на Германия, а Александров – в Каварна.
Балчик се раздели с Георги Ставрев, Ахмет Хикмет, Валентин Веселинов, Ивайло Лазаров и голмайстора Васил Тачев. Лазаров реши да продължи с футбола във Витоша (Бистрица), а Тачев – във втородивизионния Оборище.
През миналия сезон Черноморец завърши на първо място в групата и спечели професионална промоция, която в последствие отказа. „Решихме вместо да дадем един милион за „Б“ група, да го вложим в доизграждане на базата си – поставяне на електрическо осветление на стадиона и завършване на залата и хотела. Всички ремонти трябва да приключат до една година. Иначе и през новия сезон в Североизточна „В“ група ще се борим за първото място“, заяви за “Народно дело Седмицата“ Геша.
Балчиклии започнаха лятна подготовка. Първата им контрола е в сряда срещу новия член на елита Нефтохимик край Бургас. ВарнаУтре


 

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter