VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

24 ОТБОРА УЧАСТВАТ ВЪВ ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР "АЛБЕНА КЪП" С НАГРАДЕН ФОНД 15 000 ЛЕВА

Футбол

24 отбора участват в петото издание на аматьорския турнир по футбол Албена къп, който е с награден фонд 15 000 лева. Съставите бяха разпределени в 6 групи по 4 тима. Първите срещи са на 10 юни – петък, в 9.30 часа на стадионите във ваканционното селище. Финалният мач е в неделя от 11 часа.


За футболните шампиони на Албена къп са приготвени 3200 лв., паричните премии са до осмо място. Право на участие имаха всички отбори, регистрирали се съобразно утвърдения от организаторите образец на интернет страницата www.albenacup.com и след заплащане на съответната такса. Всеки тим се състои от минимум  8 състезатели. Албена къп включва и турнир по тенис на маса, в който най-добрите ще си разделят общо 3000 лв.
Новото тази година е организирането на 10.06.2016г. на специална вечер „Приятелството във футбола“, която ще с проведе в Бар Ганвие. На нея ще бъдат раздадени 15 от официалните топки, с които ще се играе на започващото на 10 юни във Франция Европейско първенство.
Организаторите от Албена и Турист Спорт Холидейс са се погрижили лятото да започне с много емоции, съчетани с отличните хотели и перфектните спортни съоръжения на комплекса.
Още информация и много снимки ще намерите в сайта www.albenacup.com, както и във Facebook страницата Albena Cup.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter