VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА 99 И ЧЕРНО МОРЕ 2005 С ОТЛИЧИЯ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ

Лека атлетика

С два бронзови медала се завърна СКЛА "Добруджа-99" от изминалия национален шампионат за юноши и девойки под 18 г. в София.


Денис Атанасов показа силно ниво на подготовка и завоюва първото си отличие на 1500 м с резултат 4.31 мин.,а вторият ден хилядни го разделиха от сребърния медал. С шампионската титла на 800 м се окичи Мануел Петров (Етър-Варна) 1.57 мин., следван от Мартин Белчев (Пендарева-Казанлък) с 2.02.06 и Денис Атанасов с 2.02.23. При девойките Габриела Данаилова финишира шеста на 3 км гладки бягане, а Алиджан Али се класира 13-и, следван от брат си Алишан Али на 14-а позиция.
С три медала и класирания на финали приключи Националния шампионат за юноши и девойки младша възраст за представителите от Балчик. В сектора а хвърляне на чук, Валентин Андреев макар и единствения най– малък участник стана втори, а Никола Колев се нареди трети. И двамата успяха да преборят квалификацията в мятането на диск и се явиха на финали като заеха седмо и десето място. Никола Янъков стана пети в хвърлянето на чук, а Валентин Янев седми в хвърлянето на копие. При девойките Мария–Магдалена Абрашева грабна бронзовото отличие в хвърлянето на чук, и след успешно премината квалификация стана седма на диск. Невал Ремзиева не успя да запише успешен опит в сектора за хвърляне на чук и отпадна от класирането, но в мятането на диск се нареди единадесета. Весела Тодорова стана осма в хвърлянето на чук.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter